Închirierea Poligonului se poate face prin programare telefonică 0744-350328, 0740-182507, actele necesare înscrierii la curs se pot trimite pe fax la telefon 0260/617655 sau prin e-mail.

Închiriem Poligonul persoanelor juridice pentru antrenament cu angajaţii care deţin arme letale sau neletale conform prevederilor Legii 333/2003 şi H.G 301/2012, trageri semestriale obligatorii.

Închiriem Poligonul pentru tragere în cadrul examenului de membru vânător cu armă ghintuită şi lisă şi asigurăm instruirea acestora conform prevederilor legale, în urma cărora vom emite o adeverinţă de instruire cu arme de vânătoare şi efectuarea tragerilor în poligon.

Închiriem Poligonul pentru tragere de agrement persoanelor fizice care deţin arme letale sau neletale şi Închiriem arme letale sau neletale celor care au împlinit 18 ani.

Închiriem Poligonul pentru tragere de agrement la talere Skeet cu arma proprie sau arma închiriată de la Poligon.

Închiriem Poligonul pentru tragere cu arme neletale cu aer comprimat şi arcuri.

La finalul cursului , cursanţii vor susţine un examen de absolvire, probă practică şi teoretică, iar în urma promovării examenului se va emite un certificat de absolvire, necesar pentru obţinerea autorizaţiei de arme letale sau neletale precum şi pentru viza permisului de armă pentru arme neletale, pentru obţinerea avizului de port – armă pentru dotarea cu armă de serviciu şi pentru susţinerea examenului de membru vânător.

Cursurile noastre se adresează atât persoanelor care acum iși descoperă pasiunea pentru armele de foc, cât si utilizatorilor atestatți. Toate cursurile noastre sunt susținute de instructori acreditați și se desfașoară într-un cadru sigur, folosind echipamente de înaltă calitate tehnică