Poligonul de Tir a fost înfiinţat de către S.C CRIS CONSTRUCT S.R.L Zalău şi autorizat în anul 2009 de către I.P.J. Jud. Sălaj.
Acesta se află situat în localitatea Mirşid la 14 km de Mun. Zalău şi 12 km de oraşul Jibou. Activitatea de bază a poligonului este de antrenament şi divertisment şi se compune din:
- 5 linii de tragere pentru arme letale sau neletale cu ţeavă scurtă şi ţeavă lungă
- o linie de tragere pentru talere cu arme cu ţeavă lisă .

Poligonul de tir sportiv și de agrement CRIS SALAJ este un spațiu dedicat atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să învețe și să exerseze tirul de agrement folosind fie arme letale, dar și puști cu aer comprimat, sau arc de tir!

La fel ca orice alta abiliate, aceea de a fi un trăgător de elită necesită îndemânare și practică. Participă la cursurile noastre de instruire teoretică și practică, și permite unui instructor să te ajute să devi un trăgător mai bun și mai sigur pe sine.

Cursurile noastre se adresează atât persoanelor care acum iși descoperă pasiunea pentru armele de foc cât și utilizatorilor atestați. Toate cursurile noastre sunt susținute de instructori acreditați si se desfașoară intr-un cadru sigur, folosind echipamente de înaltă calitate tehnică.